Muziek

muziek2“2DeliCious @ Delisjes”

De basis van de live muziek van 2DeliCious, bestaat uit het sympathieke duo Nathalie D’Alessandro, een mooie warme en veelzijdige zangeres en de bevlogen gitarist Michael van Kolfschooten. Twee ervaren en enthousiaste muzikanten, die precies weten wat nodig is om elke gelegenheid in te vullen in de juiste toonzetting. Of het nu om een diner, receptie of een swingende avond gaat, zakelijk of prive.

Nathalie en Michael treden samen op (zang, gitaar en keyboard/piano). Als duo zijn ze zeer geschikt voor een sfeervolle invulling van live achtergrondmuziek waarbij de gasten gezellig met elkaar kunnen praten, en luisteren naar mooie liedjes begeleidt op akoestisch gitaar.
Tijdens een receptie of feestje wordt 2DeliCious als smaakvolle muzikale sfeermaker toegevoegd.

muziek1Aan het eind van de avond mogen de voetjes natuurlijk van de vloer als u wilt. Hiervoor heeft 2DeliCious ook het benodigde repertoire in huis.

Voor prive feesten bedraagt de prijs € 500. Voor dit tarief kunt u Michael & Nathalie inhuren voor de tijdsduur die u wenst, tot maximaal een avondvullend programma van drie tot vier sets (van elk 45 minuten).

Nathalie D’Alessandro

Tel + 31 6 34 053 962