Partycatering/Fingerfood
Heeft u een feestje of verjaardag waarbij u geen zin hebt in de rompslomp van het boodschappen doen en in de keuken te staan? Delisjes catering neemt het graag van u over. U kunt zelf genieten met uw gasten terwijl de kok in de keuken de lekkerste gerechtjes maakt. Het a-la-minute bereiden van fingerfood, waarbij de gasten met eigen ogen kunnen zien hoe het wordt bereid en eventueel vragen kunnen stellen geeft een gezellige en informele sfeer. Tevens kunnen we het fingerfood ook bezorgen zonder kok.
Ook kunnen wij natuurlijk het huren van de benodigde artikelen voor onze rekening nemen. In overleg met u stellen wij een lijst samen om het feest tot een succes te maken!
Prijs per stuk € 2,60
- Soepje van spinazie met gerookte paling,
- Gerookte eendenborst met aardbei/peper dressing,
- Spiesje met kipfilet en mango/gemberchutney,
- Asperges met lamsham,
- Gazpacho met een gambaspiesje,
- Gerookte zalm met limoen/koriandermayonaise,
- Cappuccino van rode biet en geitenkaas (koud),
- Oester met peper en citroen,
- Spiesje met mozzarella, cherry tomaat, basilicum en rode pesto,
- Ontbijtkoek met eendenlevermousse en rode uiencompote,
- Spiesje met galia meloen en serannoham,
- Thaise pittige soep met kip en koriander,
- Noedels salade met gamba’s en kruidenolie,
- Koude komkommersoep met gerookte zalmsnippers en kruidencrème fraiche,
- Heldere bospaddenstoelensoep met truffelroom,
- Loempiaatje gevuld met geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en honing,
- Amuselepel met rundercarpaccio, Old Amsterdam, pijnboompitten en balsamicostroop,
- Tortilla gevuld met pikante kip en salsasaus,
- Bonbon van geitenkaas en roggebrood met vijgenchutney,
Prijs per stuk € 3,00
- Rosé gebraden kalfshaas met tonijnmayonaise,
- Pasta salade met gegrilde tonijn, kappertjes en rode peper,
- Rilette van eend met gekruide tomaat en balsamicostroop,
- Zalmtartaar met wakamesalade en wasabi mayonaise,
- Gegrilde tonijn met antiboise van tomaat,
- Gegrild spiesje van zeewolf en rauwe ham,
- Glaasje met gemarineerde ecrivisestaartjes en citroenmayonaise,
- Gekonfijte zuurkool met gerookte forel en Vadouvanmayonaise,
- Glaasje gevuld met witte chocoladetaart en aardbeiencoulis,
- Glaasje gevuld met panna Cotta van limoncello,
- Glaasje gevuld met bruine chocolademousse,
- Crème brulee.
Prijs per stuk € 3,75
- Glaasje gevuld met Hollandse garnalencocktail,
- Sushi met sojasaus en wasabimayonaise
- Sandwich van spekkoek met ganzenlever en rode uiencompote,
- Steak tartaar van ossenhaas met een kwarteleitje en truffelmayonaise,
- Mini bonbon van gerookte zalm met Hollandse garnalen,
- Spiesje met gegrilde ossenhaas, ratatouille en rode wijnsaus,
- Lamsfilet met kruidenkorst en groene asperges.
Deze gerechtjes worden geserveerd op luxe servies : lepels, kleine bordjes en in glaasjes.
Minimale afname per soort is 20 stuks.
Exclusief chef-kok en/of medewerker bediening a € 32,50 per uur.